Hemmottelupuoti Orkidean esittely

Hemmottelupuoti Orkidean esittely

Olen Elina Hopponen ja toteutin pitkäaikaisen haaveeni omasta yrityksestä vuonna 2012. Kiinnostukseni kauneuteen ja terveyteen johdatti minut opiskelemaan aiheesta. Pohjakoulutukseltani olen Sosionomi AMK. Lisäkoulutuksia: Kosmetologi, Kynsiteknikko, Ayurvedahoitaja ja Turvehoitaja. Palvelen pääsääntöisesti tunnelmallisessa hoitolassa Korpilahdella, mutta tarvittaessa räätälöin tarpeisiisi sopivan hoitokokonaisuuden myös liikkuvasti Jyväskylän lähialueella.

Hoitolassa on tarjolla erilaisia hoitoja mielelle ja keholle, jotka lisäävät kauneutta, hyvinvointia ja terveyttä kokonaisvaltaisesti. Tarjolla laajat kosmetologin palvelut, erityinen kiinnostuksen alani on tehokkaat erikoiskasvohoidot ja laitehoidot. Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia mm. ikääntyvän ihon, akne / ruusufinni / tulehtuneen ihon ja kuivan sekä herkän couperosaihon hoidossa.

Asiakaslähtöiset, lempeät ja rauhalliset hoitorutiinit tasapainottavat elämänenergiaa. Käytän hoidoissa Ayurvedistä, Intialaista oppia, jolloin pääset tehokkaan hoidon lisäksi rentoutumaan. Eteeriset öljyt, rauhallinen musiikki sekä lempeät hierontaliikkeet ovat osa hoitoelämystä. Hoitolassa myynnissä tuotteita myös kotihoitoon, mm. tehokkaat, luonnonmukaiset Alissi Bronte- luonnonkosmetiikka tuotteet tai medikaaliset Dermia Solution tuotteet haastavimpiinkin ihonhoidon tarpeisiin. Varaa aika, niin suunnitellaan hoitokokonaisuus, joka sopii juuri sinun toiveisiin ja tarpeisiin.

Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi Hemmottelupuoti Orkideaan!

Varaa aika hemmotteluun

Pin It on Pinterest

Share This