Tietoa hoidoista

Hoitolassa on tarjolla laajat kosmetologin palvelut, laitehoidot ja hemmotteluhieronnat. Hoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan, sillä Intialainen hoito-osaaminen on osa jokaista hoitoa.

Käsi- kynsi- ja jalkahoidot

Kauniit ja huolitellut kädet ovat käyntikorttisi, jotka kuuluvat huoliteltuun ulkoasuun. Käsihoito myös rentouttaa ja tuo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Jalkahoidot rentouttavat koko kehoa ja hoidon jälkeen askel on keveä. teen käsi-kynsi-ja jalkahoitoja laadukkailla LCN, MOSAIC ja FOOTLOGIX- sarjoilla. Palveluvalikoimassa muun muassa Orkidea Spa käsi- ja jalkahoidot, jolloin pääset nauttimaan hoidon lisäksi rauhoittavasta ja rentouttavasta tunnelmasta sekä pidemmästä hieronnasta.

Turvehaudehoidot

Hoitoturpeen terapeuttinen vaikutus perustuu lämpöön, turpeen antibakteeriseen vaikutukseen ja turpeessa olevien biologisesti hajoavien ainesten aktivoivaan vaikutukseen. Hoitoturve sopii kaiken ikäisille. Sillä ei tunneta allergisoivaa vaikutusta. Hoidossa verenkierto vilkastuu ja aineenvaihdunta aktivoituu. Turve sitoo kuona-aineita, parantaa hormonitoimintaa ja solujen uusiutumista. Turvehoito on ihanteellinen erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja sitä käytetään mm. stressihoitoon, unettomuuteen, lihas- ja nivelsärkyihin, turvotuksiin, niska-hartiaseudun jännityksiin, kuukautisvaivoihin, vaihdevuosivaivoihin ja miesten eturauhasvaivoihin. Hoitoturve aktivoi aineenvaihduntaa ja sen myötä laihduttaa ja vähentää selluliittia.

Turvehieronta on erittäin tehokas hoito niska-hartia seudulle. Hoidossa Selkään sevitetään lämmin hoitoturve ja selän päälle laitetaan lämpöiset turvepaneelit tehostamaan turpeen hoitavaa vaikutusta ja esilämmittämään hierottavat alueet, jolloin hieronta on entistäkin tehokkaampi. Hoitoturve kerätään pois imukupilla ja kostealla pyyhkeellä. Erillistä peseytymistä ei tarvita. Tämän jälkeen niska-hartia seutu hierotaan tehokkailla hierontaliikkeillä. Turve jalkahoidossa jalat peitetään hoitoturpeella ja turpeen hoitavaa vaikutusta tehostetaan laittamalla jalat lämpöiseen veteen. opuksi turve pestään jaloista ja levitetään voide. Turvesaunahoidot tehdään n 50-asteen lämpöisessä saunassa ja koko vartaloon levitetään hoitoturvetta. (Turvesaunahoidot ovat ryhmähoitoja, joita voin tulla tekemään paikanpäälle.)

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta on vanha hoitomuoto ja sen juuret ovat Kiinassa. Imukuppihieronta on neljä kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen hieronta. Hoito poistaa lihasjumeja ja turvotusta tehokkaasti. Imukuppien käsin säädeltävä alipaine rentouttaa, vilkastuttaa imuneste- ja verenkiertoa. Hoitoa käytetään monenlaisiin vaivoihin, kuten lihashuoltoon, Niska-hartiaseudun kireyksiin,selkäkipuihin ja iskiasvaivoihin. Käsittelyn jälkeen iholle voi nousta punoitusta ja verenpurkaumia, mutta ne häviävät muutamassa päivässä. Hoito sisältää hierontaa sekä liuku- että alipainekuppausta.

Auyrvedahoidot

Ayurvedan juuret ovat muinaisessa Intiassa ja se on maailman vanhin kirjattu luonnonmukainen terveydenhoidon järjestelmä. Ayurvedahoito perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Intialaiseen lääketieteeseen, jonka tavoitteena on löytää harmonia kehon, mielen ja sielun välille. Intialaisen lääketieteen mukaan kaikki oleva koostuu viidestä elementistä: eetteri, ilma, tuli, vesi ja maa. Kaikki ihmisen oireet ja vaivat ovat merkki harmonian rikkoutumisesta.

Ayurvedahoidoilla haetaan tätä harmoniaa hoitamalla ihmistä oman kehotyypin mukaan. Keho, eli doshatyypit jaetaan kolmeen: Vata, Pitta, Kapha. Jokaisessa ihmisessä on kaikkea kolmea doshaa, mutta yleensä yksi tai kaksi doshaa ovat vallitsevia. Doshatyyppianalyysin mukaan jokaiselle ihmiselle voidaan määrittää parhaiten sopiva elämäntapa- ja ravinto, sekä hieronnassa käytettävä tasapainoittava hoitoöljy. Kehotyyppianalyysin jälkeen saat mukaasi vihkosen, johon on listattu ruoka-ainesuosituksia omalle kehotyypille.

Ayurvedinen hieronta lisää verenkiertoa ja stimuloi Marma-energiapisteitä. Sen avulla solut ja elimet saavat enemmän happea, glukoosia, proteiineja ja muita elinvoimaa lisääviä elementtejä. Hierontaliikkeet ja -tekniikat noudattavat kehon toimintoja, ne avaavat niveliä ja auttavat niitä toimimaan joustavammin. Jokaisella hierontaliikkeellä kehitetään lämpöä kyseiseen kehon osaan. Se poistaa kuona-aineita ja vähentää jännitystiloja, jolloin keho pehmenee ja rentoutuu. Hoidot tasapainottavat doshatyyppiä ja poistavat kehon epätasapainotiloja.

Ayurvedinen Puolikas- ja Kokovartalohieronta

Perinteinen Intialainen tapa hoitaa kehoa ja mieltä. Hoito tehdään luonnonmukaisella Seesamöljyllä tai doshatyypin mukaisella hoitoöljyllä. Kokovartalohieronnassa hierotaan keho päästä varpaisiin keinuvin ja liukuvin liikkein. Hoidon aikana hoidetaan myös kehon marmapisteitä kevyesti pyöritellen. Hierontaa suositellaan seitsemän kerran sarjana, hoidon vaikuttaessa jokakerta hieman syvemmälle kehoon.

Ayurvedinen käsi-ja jalkahieronta (Ayurvedinen refleksologia)

Intialaisessa perinteessä käsien ja jalkojen hieronnalla on keskeinen asema. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marma- energiapisteitä. Ayurvedassa käytetään toisinaan hoidoissa avuksi metalleja. Jalka- ja käsihieronnassa käytetään pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hieronnassa käydään läpi kehon heijastepisteitä; jalkaa hoitamalla voidaan hoitaa koko kehoa. Hoito puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentouttaa ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa, ehkäisee iskiasta, auttaa kuulon ja näön ylläpitämisessä, säilyttää terveyden ja auttaa kehon toimintojen ylläpidossa.

Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta

Hoidossa käsitellään pää ja kasvot hoitopöydällä selinmakuulla. Hoito eroaa perinteisestä Intialaisesta päähieronnasta, sillä tässä hoidetaan pääasiassa kasvoja. Pään alueella sijaitsee jopa 37 tärkeää marma-pistettä, joita hoidetaan pyöritellen tai painellen hellästi. Kevyet hierontaliikkeet rentouttavat ja uudistavat ihokudosta. Öljyt auttavat ihon tervehtymistä ja uusiintumista. Hoidolla voi olla useita elvyttäviä, rentouttavia, jännitystä poistavia vaikutuksia koko pään, silmien, korvien, leukanivelien, nenäonteloiden jne alueella. Verenkierto paranee, hermostojärjestelmä rentoutuu ja energiavirrat tasapainoittuvat. Hoito on ihanteellinen myös henkilölille joiden on vaikea pysähtyä ja rauhoittua. 

Kasvomme ovat usein naamioita, jotka peittävät todellisen itsemme. Kun ”poistamme” tämän naamion, voi se antaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja sisäiseen rauhaan!

Kasvohoidot

Tullessasi Hemmottelupuoti Orkidean kasvohoitoon, selvitämme yhdessä miten ihosi voi ja mitä se tarvitsee voidakseen vieläkin paremmin. Normaali, terveiho on heleä, tasapainoinen ja näyttää hyvältä. Kauneus on henkilökohtainen kokemus, kauneuden pitää näyttää&tuntua omalta ja hyvältä. Toisille se on lunnonmukaisia arvoja ryppyineen, toiset haluavat hoidoista maksimaalista tehoa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Valitsen ihonhoitoon tehokkaat, parhaat, puhtaat ja luonnonmukaiset/medikaaliset ihonhoitotuoteet – Sinun toiveidesi mukaan! Asiakaslähtöiset, lempeät, rauhalliset hoitorutiinit tasapainottavat elämänenergiaa kokonaisvaltaisesti. Käytän hoidoissa Ayurvedistä, Intialaista oppia, jolloin pääset tehokkaan kasvohoidon lisäksi rentoutumaan: eteeriset öljyt, rauhallinen musiikki sekä lempeät hierontaliikkeet ovat osa hoitoelämystä.

Kasvohoidot tehdään aina yksilöllisesti, jokaisen henkilökohtaisen ihotyypin mukaan. Yksittäinen hoitokerta on jo tehokas. Parhaat tulokset saadaan säännöllisillä ammattihoidoilla ja henkilökohtaisesti suunnitelluilla kotihoidoilla. Kasvohoidot on suunniteltu niin, että ne hoitavat fyysisen kehon lisäksi myös mieltä. Hoito on kokonaisvaltainen elämys, jossa yhdistyy hoitojen tehokkuus, elämyksellisyys ja hoitotuotteiden korkea laatu. Tarjolla käsintehtäviä hoitoja ja/tai tehokkaita laitehoitoja, joista löytyy varmasti jokaiselle ihotyypille ja hoitotarpeen mukaan paras vaihtoehto. Hoitoa varatessa riittää, että varaat ajan kasvohoitoon, niin tehdään ihoanalyysi aina ennen hoitoa ja sovitaan sopivin hoitomuoto.

Alissi bronte kasvohoidot - Luomukosmetiikkasarjalla

Kasvohoidot tehdään ihotyypin mukaan laadukkailla Ammattikosmetiikka-Alissi Bronte tuotteilla.Tuotteet sisältävät 24-karaatin kultaa. kasvohoito sisältää kasvojenpuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hieronnan ja hoitovoiteen. Hoito uudistaa ja tasapainoittaa ihoa. Hoito tekee ihosta hohtavan tasaisen ja kosteutetun. Hoito vähentää juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihonväriä sekä vähentää tehokkasti stressiä. Lisäksi hoito poistaa kuolleita ihosoluja ja muita ihon epäpuhtauksia sekä auttaa ihoa vastaanottamaan kosteutta ja muita tehoaineita myös syvimpiin kerroksiin.

Dermia solution kasvohoidot - Medikaalisella kosmetiikkasarjalla

Uuden aikakauden kasvohoito. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja uudistaa ihon toimintaa solutasolla. Korjaa mm. Couperosaa, Aknea, Arpia, Atopista ihoa ja Ihon ikääntymisen merkkejä. Hoito aloitetaan kemiallisella happokuorinnalla tai vaihtoehtoisesti entsymaattisella kuorinnalla ja sen jälkeen tehdään laitehoito kasvoille hoitotavoitteista riippuen joko yhdellä tai useammalla hoitopäällä. Kaikki hoitopäät ovat yksittäin pakattuja, steriilejä ja kertakäyttöisiä. Uusimpana hoitopäänä steriili mikroneulaus, jolla saadaan uudistettua ihoa kaikkein tehokkaimmin. (Mikroneulan syvyyttä voidaan säätää vaikka kesken hoidon ja hoidon tehoa saadaan säädeltyä, sillä hoito tehdään laitteella) Hoito on turvallinen ja tehokas, eikä ihon vaurioitumista tarvitse pelätä.

Sarjasta löytyy myös tehokkaita kotihoitotuotteita, joilla voi ylläpitää kasvohoidon tuloksia pidempään. Suosituimpana 1. Hyalyroniseerumi, joka on markkinoiden pienimolekyylisin, eli tehokkain kosteuttavilta- / nuorentavilta- / täyttäviltä- ominaisuuksiltaan. Käytetään seerumin tavoin voiteen alla yöksi. 2. Skincorrektor- kasvonesteen, jossa on kevyt happokoostumus, joka ”avaa” ihoa ja antaa +50% lisätehoa hoitotuotteille. Käytetään iltaisin puhdistuksen jälkeen ennen seerumia/hoitovoidetta. 3. sarjan voiteet, jotka toimivat tulehdusta/couperosaa hoitavina, syväkosteuttavina, antiage-voiteina.

Koska kyseessä on medikaalinen ihonhoitomenetelmä- ja sarja, niin hoitotuotteita ei voi suoraan verrata perinteisiin kasvovesiin ja voiteisiin. Ihoystävällinen ja mieto tuoksu sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat panostaa ihonhoitoon ja käyttää tehokkaita, toimivia ihonhoitotuotteita.

Ultraäänipuhdistus kasvoille

Kivuton ihonpuhdistus, joka tehdään erikoishoitonesteen ja laitteen avulla. Hoito puhdistaa ihohuokosia ja nostaa ihosta epäpuhtauksia, tukkeumia, mustapäitä ja talia. Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta ja raikkaalta. Erittäin hyvä hoito nuorelle ensimmäiseksi kasvohoidoksi ja aikuisemmalle iholle, jos puhdistuksesta on kulunut aikaa. Voidaan yhdistää osaksi Alissi Bronte hoitoa ja / tai Ultraäänipuhdistusta tehdessä alle voidaan tehdä happokuorinta, jolloin hoitoon saadaan kaksinkertainen teho.

Timanttimikrohionta kasvoille

Tehokas kuorinta ja ihoa uudistava hoito, joka tehdään laitteella. Hoito kuorii kuollutta ihosolukkoa ja iho uusiutuu, arvet tasoittuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona, tai yhdistää osaksi Alissi Bronte kasvohoitoa. Lisätehoa saadaan tekemällä happokuorinta ennen timanttimikrohiontaa.

RfCryo-kasvohoito
Radiofrekvenssi hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia. Hoito lisää kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta. Hoito aktivoi entsyymitoimintaa ja mikroverenkiertoa sekä kuona-aineiden poistumista. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Hoito on kivuton ja miellyttävä. Ennen RF-hoitoa iho puhdistetaan ja kuoritaan, jonka jälkeen tehdään hoito joko paikallisesti esim suu&silmänympärysalue tai koko kasvot. Yksi hoito on jo tehokas, mutta sarjahoitona parhaat tulokset. Kysy tarjousta hoitolasta!

Mesoterapiahoidot

Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja joustavana sekä edistää sen uusiutumista. Ikääntymisen myötä kehon kollageenituotanto hidastuu ja sen rakenne heikentyy vähitellen. Kun kollageenin ja hyaluronin määrä vähenee, ihon rakenne heikkenee, iho veltostuu ja siihen tulee juonteita. Tehokkaalla kollageeni & hyaluron injektiohoidolla saadaan stimuloitua ja kosteutettua ihoa tehokkaasti sekä ”istutettua” uutta kollageenia ihoon. Hoidon myötä ”nukkuvat” solut saadaan heräämään jolloin iho uudistuu, tasoittuu ja heleytyy tehokkaasti. Hyalyron tuo extratehon hoitoon, sillä se syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kyseessä on erikoiskasvohoito, joka suunnitellaan aina jokaiselle yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Hoitoon sisältyy tehokas kuorinta ja naamio. Parhaat ja kestävät tulokset syntyvät 3-5 hoidon sarjalla. Sarjahoidossa hoidot tehdään tiiviisti 14-15 pv:n välein. Tarjolla kolme vaihtoehtoa. Hoito valitaan jokaiselle ihon tarpeiden/tavotteiden mukaan.

 

  • Hyaluron Mesoterapiahoito 159 € kerta / 129 € sarjahinta.
  • Kollageeni Mesoterapiahoito 295 € kerta / 250 € sarjahinta.
  • Kollageeni & Hyaluron Mesoterapiahoito 350 € / 290 € sarjahinta.

Ripsien kestotaivutus

Aivan ihana käsittely omille luonnonripsille. Käsittelyn jälkeen ripset taipuvat kauniisti ja avaa katseen. Käsittelyssä ripset taivutetaan ja kestovärjätään. Lopputulos kestää ripsillä noin 6 – 8 viikkoa. Käsittely käy myös herkille silmille. Laittamisen jälkeen tulee vähintään vuorokauden ajan välttää kastumista ja kuumuutta. Ei vaadi säännöllistä huoltoa, sillä kuluu ripsistä hiljalleen pois.

Kulmien laminointi

Pitkäkestoista muotoilua kulmille. Kulmakarvat asetellaan haluttuun malliin, pienet kolot ja epäsymmetrisyys tasoittuvat. Kulmat näyttävät tuuheammilta. Laminoinnin lisäksi kulmat värjätään, muotoillaan ja hoidetaan jälkihoitoaineella. Vaikutus kestää kulmissa jopa 2 kk. Vältä kastelua 24 tuntia laiton jälkeen.

Meikit

Meikit tehdään laadukkailla ja ammattimeikkaukseen tarkoitetuilla meikkisarjoilla; Make up studio ja Alissi Bronte. Alissi-meikkipohjatuotteet sisältävät sekä ihoa hoitavia ainesosia että aurinkosuojan. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, eivätkä tuki ihoa. Vaihtoehtoina ovat mm. mineraalimeikkipuuteri, meikkivoiteet, puuterit ja peittävään meikkiin tarkoitettu vahamainen meikkituote. Meikki tehdään aina asiakkaan henkilökohtaisten kasvonpiirteiden ja tilaisuuden tarkoituksen mukaan. Juhla-ja häämeikin alle suosittelen ehdottomasti meikinalusampullia, sillä saadaan
meikki pysymään kauniina aamusta iltaan. Osa meikeistä on myynnissäkin, joten voit hankkia helposti tarvittavat tuotteet ja kohentaa meikkiä päivän aikaan, esim puuteri ja huulikiilto.

Mikäli kaipaat vinkkejä arki- tai juhlameikin tekoon, voit varata henkilökohtaisen meikkausopastuksen, jossa annan käytännön vinkkejä ja ohjeita henkilökohtaisen meikin tekemiseen. Lisäksi voit ostaa haluamasi meikit mukaasi, jolloin meikkauksesta tulee helppoa ja mukavaa. Meikkauspalveluja on mahdollista tilata myös ryhille esim. Naistenilta, jossa käydään läpi meikkausta ja mahdollisuus ostaa meikkejä.

Formostar syvälämpöhoito infrapunalämmöllä

Kuusi joustavaa lämmintä infrapunavyötä kääritään tiiviisti käsivarsille, reisille, lantiolle ja yläkeholle. Vöiden lämpötila nousee n. +42 asteeseen, riippuen hoitotarkoituksesta. Hoito kestää 50 minuuttia. Syvälämmön avulla nostetaan ihon ja sen alaisen rasvakudoksen lämpötilaa, jolloin verenkierto tehostuu jopa 3,5-kertaiseksi ja aineenvaihdunta kaksinkertaistuu. Tukkeutuneet valtimosuonet aukeavat ja näin kokonaisverenkierto lisääntyy myös syvimmissä kerroksissa. Formostar kuluttaa huimat 1200 kilokaloria yhdellä hoitokerralla.

Formostar infrapunalaitetta voidaan käyttää myös terveydenhoitoon, mm. lihassärkyihin ja reumakipuihin. Myös muita myönteisiä vaikutuksia on todettu: vähentää ruokahalua, lievittää kipuja, poistaa nesteitä, lisää vatsan toimintaa, uudistaa ihoa, rentouttaa jopa nikamien välissä olevia pieniä lihaksia sekä piristää yleisesti. Formostar on ainoa syvälämpöhoito, joka vaikuttaa rasvakudoksessa jopa 4-6 cm:n syvyydessä.

Välitön vaikutus:

Infrapunalämpö moninkertaistaa aineenvaihdunnan ja entsyymitoiminnot 48 tunnin ajaksi. Kehon mitat pienenevät ja paino vähenee. Infrapuna nostaa ongelma-alueiden lämpötilaa +42 asteeseen, joka lisää aineenvaihduntaa moninkertaisesti yli normaalin (n.60%) vaikuttaen tehokkaasti rasvan palamiseen. Formostar poistaa ja estää myös ”ei toivottua” selluliittia. Iho tuntuu hoidon jälkeen kiinteältä ja silkinpehmeältä.

Ihanteellinen paino:

Erinomaisia kestäviä tuloksia saadaan 3-12 kerran tiiviillä hoitosarjalla. Infrapunalämmön vaikutus kohdistuu erikoisesti haluttuihin ongelma-alueisiin niin naisilla kuin miehilläkin. Sen vaikutus lisää huomattavasti ”kylmien” ongelma-alueiden verenkiertoa ja lämpöä. Se kuluttaa ja poistaa varastorasvoja sekä kertyneitä kuona-aineita. Se vaikuttaa myös kehon painoa pudottavasti ja elimistöä puhdistavasti.

Lihasjännitykset:

Hoito rentouttaa ja lievittää mm. selän ja niskan lihasjännityksiä. Se nopeuttaa myös urheiluvammojen paranemista.

Rentoutuminen:

Hoidon jälkeen jännitykset katoavat, hermot lepäävät ja hyvinvointi lisääntyy. Nukut hyvin!

Täydentävät palvelut

Hemmottelupuoti Orkideasta löydät myös klassisen hieronnan palvelut. Keikkailevana hierojana Orkideassa toimii Hieroja Kari Haapala. Hänen hieronta ajanvaraus numero on 0400 294 955.
 
Kosmetologi-kollega Veera Vallius työskentelee Orkideassa sopimuksen mukaan. Veeran palveluista löytyvät kosmetologisten hoitojen lisäksi karvanpoistot ja mikroblading-kulmat. Veeran ajanvaraus onnistuu sähköisesti -varaa aika kohdasta tai numerosta 044 588 2009.

Pin It on Pinterest

Share This